Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (8)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Гапріндашвілі Н$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Гапріндашвілі Н. А. 
Зміна антиокислювального комплексу в плодах груші [Електронний ресурс] / Н. А. Гапріндашвілі // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2013. - № 3. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2013_3_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 363.372 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Гапріндашвілі Н. А. 
Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання [Електронний ресурс] / Н. А. Гапріндашвілі // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2012. - № 2(1). - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2012_2(1)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 153.182 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Сердюк М. Є. 
Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_13
Досліджено вплив післязбиральної обробки антиоксидантними композиціями (АОК) природного походження на динаміку аскорбінової кислоти під час зберігання плодів груші. Встановлено, що обробка дослідними АОК сприяє її депонуванню.
Попередній перегляд:   Завантажити - 127.988 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Сердюк М. Є. 
Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодів [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, Д. С. Степаненко, С. С. Байбєрова, Н. А. Гапріндашвілі // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 43-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4(4)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 342.648 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Гапріндашвілі Н. А. 
Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів [Електронний ресурс] / Н. А. Гапріндашвілі // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4(1). - С. 213-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2012_4(1)__31
Попередній перегляд:   Завантажити - 301.795 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Сердюк М. Є. 
Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі, С. С. Байбєрова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 150-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_24
Вивчено та науково обгрунтовано вплив антиоксидантних композицій (АОК) на кінетику інтенсивності дихання за тривалого зберігання плодів яблуні. Встановлено, що обробка плодів яблуні АОК істотно зменшує кількість виділеного вуглекислого газу та біологічного тепла протягом усього періоду зберігання, незалежно від їх сортових особливостей.
Попередній перегляд:   Завантажити - 546.294 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Сердюк М. Є. 
Визначення збереженості плодів яблуні [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 12. - С. 181-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_12_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 407.427 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Сердюк М. Є. 
Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберігання [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова, Н. А. Гапріндашвілі, О. І. Сухаренко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 23. - С. 176-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_23_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 438.99 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Бандура І. І. 
Аналіз морфологічних характеристик гливи легеневої штаму Pleurotus pulmonarius (fr.) Quél.2314 ІВК як складових якості грибної сировини [Електронний ресурс] / І. І. Бандура, А. С. Кулик, Н. А. Гапріндашвілі, С. В. Макогон // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 241-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 536.069 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Жукова В. Ф. 
Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата з генами уповільненого достигання [Електронний ресурс] / В. Ф. Жукова, Н. А. Гапріндашвілі, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 268-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 179.514 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Виноградов А. К. 
Порівняльно-правовий аналіз кримінальної відповідальності щодо ненадання допомоги судну та особам, що зазнали лиха, згідно із законодавством України та деяких зарубіжних країн [Електронний ресурс] / А. К. Виноградов, Н. Н. Гапріндашвілі // Журнал східноєвропейського права. - 2017. - № 40. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jousepr_2017_40_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 537.474 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Сердюк М. Є. 
Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливи [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі, П. В. Гогунська // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2013. - № 1. - С. 44-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2013_1_12
Досліджено вплив суми активних температур вище 10 <$E symbol Р>С, кількості опадів та гідротермічного коефіцієнта на формування сухих розчинних речовин, органічних кислот, цукрів та аскорбінової кислоти плодів сливи. Результати кореляційного аналізу надають можливість стверджувати, що найбільш істотний вплив на формування показників хімічного стаду плодів сливи за умов південного Степу України мають не погодні умови всього вегетаційного періоду, а умови останнього місяця перед збиранням плодів, коли найбільш активно відбувається формування їх якості.
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.536 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
13.

Кулик А. С. 
Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами [Електронний ресурс] / А. С. Кулик, І. І. Бандура, М. Є. Сердюк, О. С. Севастьянович, І. В. Булгаков, Н. А. Гапріндашвілі. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2019. - Вип. 9, Т. 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2019_9_1_62
Попередній перегляд:   Завантажити - 557.584 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Гапріндашвілі Н. А. 
Особливості організації роботи кав’ярень [Електронний ресурс] / Н. А. Гапріндашвілі, Т. В. Карман, А. С. Прошин // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 21, т. 1. - С. 229-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2021_21_1_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 400.663 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Гапріндашвілі Н. А. 
Організація харчування в ресторанах стейк-хаус [Електронний ресурс] / Н. А. Гапріндашвілі, Д. Я. Топорков // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 21, т. 1. - С. 254-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2021_21_1_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 433.597 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Карман Т. В. 
Історичні передумови формування регіональної південно-української кухні та вплив на неї кулінарних традицій етнічних переселенців [Електронний ресурс] / Т. В. Карман, Н. А. Гапріндашвілі // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 21, т. 1. - С. 271-279. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2021_21_1_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 393.324 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського