Пошуковий запит: (<.>A=Гапріндашвілі Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Гапріндашвілі Н. А. Зміна антиокислювального комплексу в плодах груші [Електронний ресурс] / Н. А. Гапріндашвілі // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2013. - № 3. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2013_3_13
|
2. |
Гапріндашвілі Н. А. Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання [Електронний ресурс] / Н. А. Гапріндашвілі // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2012. - № 2(1). - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2012_2(1)__14
|
3. |
Сердюк М. Є. Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2013_13_7_13 Досліджено вплив післязбиральної обробки антиоксидантними композиціями (АОК) природного походження на динаміку аскорбінової кислоти під час зберігання плодів груші. Встановлено, що обробка дослідними АОК сприяє її депонуванню.
|
4. |
Сердюк М. Є. Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодів [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, Д. С. Степаненко, С. С. Байбєрова, Н. А. Гапріндашвілі // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 4(4). - С. 43-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_4(4)__10
|
5. |
Гапріндашвілі Н. А. Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів [Електронний ресурс] / Н. А. Гапріндашвілі // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4(1). - С. 213-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2012_4(1)__31
|
6. |
Сердюк М. Є. Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі, С. С. Байбєрова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 17, т. 1. - С. 150-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2017_17_1_24 Вивчено та науково обгрунтовано вплив антиоксидантних композицій (АОК) на кінетику інтенсивності дихання за тривалого зберігання плодів яблуні. Встановлено, що обробка плодів яблуні АОК істотно зменшує кількість виділеного вуглекислого газу та біологічного тепла протягом усього періоду зберігання, незалежно від їх сортових особливостей.
|
7. |
Сердюк М. Є. Визначення збереженості плодів яблуні [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 12. - С. 181-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_12_29
|
8. |
Сердюк М. Є. Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберігання [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова, Н. А. Гапріндашвілі, О. І. Сухаренко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 23. - С. 176-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_23_30
|
9. |
Бандура І. І. Аналіз морфологічних характеристик гливи легеневої штаму Pleurotus pulmonarius (fr.) Quél.2314 ІВК як складових якості грибної сировини [Електронний ресурс] / І. І. Бандура, А. С. Кулик, Н. А. Гапріндашвілі, С. В. Макогон // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 241-250. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_28
|
10. |
Жукова В. Ф. Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата з генами уповільненого достигання [Електронний ресурс] / В. Ф. Жукова, Н. А. Гапріндашвілі, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 268-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_31
|
11. |
Виноградов А. К. Порівняльно-правовий аналіз кримінальної відповідальності щодо ненадання допомоги судну та особам, що зазнали лиха, згідно із законодавством України та деяких зарубіжних країн [Електронний ресурс] / А. К. Виноградов, Н. Н. Гапріндашвілі // Журнал східноєвропейського права. - 2017. - № 40. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/jousepr_2017_40_3
|
12. |
Сердюк М. Є. Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливи [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, Н. А. Гапріндашвілі, П. В. Гогунська // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2013. - № 1. - С. 44-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2013_1_12 Досліджено вплив суми активних температур вище 10 <$E symbol Р>С, кількості опадів та гідротермічного коефіцієнта на формування сухих розчинних речовин, органічних кислот, цукрів та аскорбінової кислоти плодів сливи. Результати кореляційного аналізу надають можливість стверджувати, що найбільш істотний вплив на формування показників хімічного стаду плодів сливи за умов південного Степу України мають не погодні умови всього вегетаційного періоду, а умови останнього місяця перед збиранням плодів, коли найбільш активно відбувається формування їх якості.
|
13. |
Кулик А. С. Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами [Електронний ресурс] / А. С. Кулик, І. І. Бандура, М. Є. Сердюк, О. С. Севастьянович, І. В. Булгаков, Н. А. Гапріндашвілі. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2019. - Вип. 9, Т. 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2019_9_1_62
|
14. |
Гапріндашвілі Н. А. Особливості організації роботи кав’ярень [Електронний ресурс] / Н. А. Гапріндашвілі, Т. В. Карман, А. С. Прошин // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 21, т. 1. - С. 229-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2021_21_1_28
|
15. |
Гапріндашвілі Н. А. Організація харчування в ресторанах стейк-хаус [Електронний ресурс] / Н. А. Гапріндашвілі, Д. Я. Топорков // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 21, т. 1. - С. 254-260. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2021_21_1_31
|
16. |
Карман Т. В. Історичні передумови формування регіональної південно-української кухні та вплив на неї кулінарних традицій етнічних переселенців [Електронний ресурс] / Т. В. Карман, Н. А. Гапріндашвілі // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 21, т. 1. - С. 271-279. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2021_21_1_33
|